Törmelékszállítás konténerben Csatárka

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és törmelékszállítás konténerben Csatárka

XVII. kerületi hulladéklerakónk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk a sittet és a különféle összetételű pl. műanyag szemetet.

Csapatunk hívható a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor az alábbi fotóra koppintva azonnal tárcsázhat minket.

szeméttelep Csatárka telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító üzemekbe visszük.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett személyzet révén üzemeltetett központunkban a lakosságtól érkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Csatárka vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Csatárka vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Csatárka övezetében. Ha házában, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Csatárka övezetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Ipari hulladék elvitele Csatárka vonzáskörzetéből – sittlerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Csatárka 06 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladékválogató Csatárka

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert kezdetben csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Csatárka egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Csatárka

A legkedvezőbb sittelvitel Csatárka körzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a hulladékkezelőnkbe is az összerakott szemetet.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A sittszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e igényelni.

konténeres sittszállító Csatárka

Áraink

Az építési törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakás ára

Milyen méretű konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakorta megesik, hogy az emberek alábecsülik az elvitetendő szemét volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert viszünk Önnek. A lomok megtöltése lenyitható tároló konténer esetén sokkal kényelmesebb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

konténerek méretei Csatárka

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet rakni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Csatárka régiójában ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!