Törmelékszállítás konténerben Dunakeszi Alagimajor

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi szeméttelepünkön és törmelékszállítás konténerben Dunakeszi Alagimajor

A 17. kerületben lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési tanúsítvánnyal bír, a Dunakeszi Alagimajor körzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. műanyag hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor a lenti képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Dunakeszi Alagimajor telefonszám

Korszerű gépsorunk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet közreműködésével üzemeltetett központunkban a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Dunakeszi Alagimajor körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is kérhet tőlünk Dunakeszi Alagimajor régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Dunakeszi Alagimajor övezetében. Ha házában, a pincében összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét Dunakeszi Alagimajor környékén, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, fóliák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Dunakeszi Alagimajor vonzáskörzetéből – sittlerakó

Konténeres szállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Dunakeszi Alagimajor 06 1 773 3199.

Minden évben körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladékudvar Dunakeszi Alagimajor

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 konténerünk volt).
 1. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 1. Az építési konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 1. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 1. Dunakeszi Alagimajor egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 1. Ha több alkalommal rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 1. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Dunakeszi Alagimajor

A legkedvezőbb hulladékszállítás Dunakeszi Alagimajor övezetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szemétszállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Dunakeszi Alagimajor

Aktuális díjaink

A hulladék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Sittlerakási díj

Hány zsákra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó hulladékok volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert igényeljenek.

A tároló konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen megfelelő kapacitású konténert kínálunk. A szemét telerakása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, mivel könnyebb behordani a szemetet.

szemétszállító konténer Dunakeszi Alagimajor

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres szállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 1. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 1. Vegyesen is szabad rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 1. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 1. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Dunakeszi Alagimajor régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 1. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 1. Kis mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 1. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, munkatársaink átveszik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres szemétszállítás akár szombaton is Dunakeszi Alagimajor régiójából hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!