Törmelékszállítás konténerben Dunakeszi Központi belterület

Hulladékkezelő telephely a Régiakadémiatelepen lévő hulladékudvarunkban és törmelékszállítás konténerben Dunakeszi Központi belterület

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési jogosultsággal bír, a Dunakeszi Központi belterület vonzáskörzetéből beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. műanyag hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Dunakeszi Központi belterület telefonszám

Korszerű hulladékválogató berendezésünk révén szelektált sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe fuvarozzuk.

A lomtalanítás során keletkező hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítmányozzuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink által működtetett központunkban a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Dunakeszi Központi belterület körzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is rendelhet tőlünk Dunakeszi Központi belterület régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Dunakeszi Központi belterület körzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét Dunakeszi Központi belterület körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Dunakeszi Központi belterület körzetéből – sittlerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Dunakeszi Központi belterület +36 1 773 3199.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonnányi szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén megközelíthető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

lakossági hulladékudvar Dunakeszi Központi belterület

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 1. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 1. A szemetes konténer a szemét rakodása érdekében akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 1. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 1. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 1. Dunakeszi Központi belterület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 1. Amennyiben többször kér tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 1. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Dunakeszi Központi belterület

A legolcsóbb szemétszállítás Dunakeszi Központi belterület körzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A hulladékszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról lenne szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást érdemes-e választani.

konténeres sittszállító Dunakeszi Központi belterület

Szemétszállítási díjak

A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladéklerakási díj

Hány zsákra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó lomok mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

A tároló konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert kínálunk. A törmelék megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén sokkal kényelmesebb, ugyanis könnyebb behordani a hulladékot.

konténer méretek Dunakeszi Központi belterület

Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése szükségtelenül drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 1. Keverve is lehet pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 1. Meddig maradhat a konténer pakolás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 1. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Dunakeszi Központi belterület közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan igénybe vehető.
 1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 1. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 1. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres sittszállítás akár szombaton is Dunakeszi Központi belterület környékéről szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!