Törmelékszállítás konténerben Dunakeszi

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és törmelékszállítás konténerben Dunakeszi

A 17. kerületben lévő hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. műanyag szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor a következő fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Dunakeszi

Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló üzemekbe szállítjuk.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítjuk.

Szeméttelepünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet által működtetett telephelyünkön a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Mit rakodhat le nálunk Dunakeszi régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!

Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Dunakeszi környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Dunakeszi körzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron megoldjuk ezek elvitelét Dunakeszi vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Dunakeszi környékéről – hulladéklerakó

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Dunakeszi 06 1 773 3199.

Évente körülbelül 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer kifizetése pos terminállal

Az építési konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

építési bontási hulladék lerakó Dunakeszi

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve eleinte csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő néhány órán belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Dunakeszi egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Dunakeszi

A legolcsóbb törmelékszállítás Dunakeszi vonzáskörzetében?

Ha a hulladék elszállításának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres autó Dunakeszi

Hulladékszállítás árak

A hulladék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakás ára

Hány zsákra van szükség a hulladékszállításhoz?

Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő hulladékok volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert kérjenek.

Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút megfelelő kapacitású építési konténert kínálunk. A lomok megtöltése lenyitható építési konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a szemetet.

szemétszállító konténer Dunakeszi

Gyakori kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a konténer forródróton kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Dunakeszi területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyenre.
 7. Kis mennyiségű hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Olcsó konténeres sittszállítás akár szombaton is sittlerakónkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!