Törmelékszállítás konténerben Erdőskert

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünkön és törmelékszállítás konténerben Erdőskert

A Régiakadémiatelepen lévő lakossági hulladékudvarunk hulladékkezelési engedéllyel bír, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. fa szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 számon. Ha webhelyünket okostelefonon olvassa, akkor a következő fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Erdőskert telefonszám

Korszerű gépsorunk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanítás során keletkező lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.

Szeméttelepünk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák közreműködésével üzemeltetett üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre vigye. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit rakodhat le nálunk Erdőskert régiójából?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Erdőskert övezetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Erdőskert vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elvitelét Erdőskert övezetében, de elhozhatja Ön is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Erdőskert vonzáskörzetéből – hulladékkezelő központ

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Erdőskert 06 1 773 3199.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, fizessen kényelmesen, bankkártyával!

hulladéklerakó Erdőskert

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt tároló konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása érdekében akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Erdőskert egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Erdőskert

A legolcsóbb szemétszállítás Erdőskert környékén?

Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint befejezte a rakodást, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen törmelék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e igényelni.

konténeres kocsi bérlés Erdőskert

Lomelszállítási díjak

A törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Szemétlerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Sokszor előfordul, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő sitt mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert kérjenek.

A szemetes konténerek különböző űrtartalmúak, szinte abszolút megfelelő kapacitású szemetes konténert viszünk Önnek. A lomok megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert könnyebb behordani a sittet.

konténer méretek köbméter Erdőskert

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer pakolás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Erdőskert közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető törmelékszállítás konténerben hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!