Törmelékszállítás konténerben Erzsébettelek

Hulladékgazdálkodási központ XVII. kerületi törmeléklerakó központunkban és törmelékszállítás konténerben Erzsébettelek

A 17. kerületben lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. fa hulladékot.

Sittlerakóhely ügyfélszolgálati számunk hívható a 06 1 773 3199 telefonszámon. Ha webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor a következő fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Erzsébettelek telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot újrahasznosító telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanítás után megmaradt szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosításra alkalmas üzembe fuvarozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink közreműködésével irányított központunkban a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Erzsébettelek vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. tégla, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Erzsébettelek körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Erzsébettelek környékén. Ha házában, az irodában tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elszállítását Erzsébettelek övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék átvétele: újságok, könyvek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, fóliák

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Erzsébettelek régiójából – sittlerakó

Konténer bérlés, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer Erzsébettelek +36 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

hulladéklerakó Erzsébettelek

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. A szemetes konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Erzsébettelek egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha többször rendel tőlünk szemetes konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
építési törmelék elszállítása Erzsébettelek

A legjobb árú sittelvitel Erzsébettelek övezetében?

Ha a szemétszállítás díját is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összerakott szemetet.

A lomelszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen lom elszállításáról lenne szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Erzsébettelek

Áraink

A törmelék elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Hulladékleadás ára

Mekkora konténerre van szükség a lomok elvitetéséhez?

Gyakorta megesik, hogy megrendelőink alábecsülik az elvitetendő sitt mennyiségét. Ebből kifolyólag szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező tároló konténert kérjenek.

A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte teljesen az igényeihez szabott méretű tároló konténert tudunk biztosítani. A szemét megtöltése lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a hulladékot.

szemetes konténer bérlés Erzsébettelek

Sokszor feltett kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat teljesen ingyen. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, Erzsébettelek területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres szemétszállítás akár szombaton is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!