Törmelékszállítás konténerben II. kerület

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és törmelékszállítás konténerben II. kerület

XVII. kerületi sittlerakónk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különféle anyagú pl. papír szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat II. kerület telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk révén kiválogatott sittet és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe szállítjuk.

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre visszük.

  A lomtalanítás után megmaradt lomokat, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

  Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakképzett munkatársaink közreműködésével üzemeltetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat kategóriákba rendezze, és a megfelelő pontokra szállítsa. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának növelésében.

  Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

  Törmelékszállítás konténerben Adyliget

  Hulladékgyűjtés konténerbe Budakeszierdő

  Szemét elszállítása konténerrel Budaliget

  Törmelékszállítás konténerben Csatárka

  Szemét elszállítása konténerrel Erzsébetliget

  Törmelékszállítás konténerben Erzsébettelek

  Konténeres sittszállítás Felhévíz

  Konténeres hulladékszállítás Gercse

  Konténeres szemétszállítás Hársakalja

  Konténer rendelés Hárshegy

  Konténeres szemétszállítás Hűvösvölgy

  Törmelékszállítás konténerben Kővár

  Konténeres hulladékszállítás Kurucles

  Konténeres szemétszállítás Lipótmező

  Mit veszünk át hulladéklerakónkban II. kerület vonzáskörzetéből?

  Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

  Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

  Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

  Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is igényelhet tőlünk a II. kerület vonzáskörzetében!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk a II. kerület régiójában. Ha Önnél a lakásban, a padláson összegyűltek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét a II. kerület régiójában, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladéklerakónkba.

  Papírhulladék elszállítása: újságok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

  Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, táskák

  Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

  Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

  Törmelékszállítás konténerben Máriaremete

  Konténeres sittszállítás Nyék

  Szemét elszállítása konténerrel Országút

  Konténeres sittszállítás Pálvölgy

  Konténeres sittszállítás Pasarét

  Szemét elszállítása konténerrel Pesthidegkút

  Konténeres hulladékszállítás Petneházyrét

  Zöldhulladék elszállítás II. kerület vonzáskörzetéből – sittlerakó

  Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer II. kerület +36 1 773 3199.

  Évente körülbelül 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például kisteherautón.

  Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, nagyon könnyen megközelíthető szemétlerakónkban.

  A hulladékválogató hely nyitvatartása:

  Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

  Szombat: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Figyelem! a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

  ÚJDONSÁG!

  A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

  konténer kifizetése pos terminállal

  A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

  Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, !

  Konténeres sittszállítás Remetekertváros

  Lomelszállítás Rézmál

  Törmelékszállítás konténerben Rózsadomb

  Konténer rendelés Szemlőhegy

  Konténeres sittszállítás Széphalom

  Konténeres sittszállítás Szépilona

  Konténeres sittszállítás Szépvölgy

  Törmelékszállítás konténerben Törökvész

  Lomelszállítás Újlak

  Konténeres szemétszállítás Vérhalom

  Törmelékszállítás konténerben Víziváros

  Szemét elszállítása konténerrel Zöldmál

  hulladékudvar II. kerület

  Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

  1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett megrendelőinek köszönheti, tekintve eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
  2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt építési konténert.
  3. A konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
  4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
  5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
  6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
  7. II. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Ha rendszeresen kér tőlünk tároló konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
  9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
  papírhulladék elszállítás II. kerület

  A legolcsóbb sittelvitel II. kerület környékén?

  Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

  A törmelékek fuvarozása területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

  A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

  A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, értesíthet minket, és máris indul a konténeres kocsink.

  Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást érdemes-e igényelni.

  konténeres autó II. kerület

  Szemétszállítási díjak

  A törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakás ára

  Milyen méretű konténerre van szükség a hulladékszállításhoz?

  Gyakorta megesik, hogy megrendelőink alábecsülik az elszállítandó lomok mennyiségét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert rendeljenek ügyfeleink.

  A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű építési konténert szállítunk ki. A hulladékok telerakása lenyitható építési konténer esetén ésszerűbb, mivel könnyebb behordani a sittet.

  szemetes konténer bérlés II. kerület

  Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
  2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
  3. Keverve is lehet pakolni a különböző sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
  4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
  5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, II. kerület területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
  7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
  8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

  Olcsó hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!