Törmelékszállítás konténerben IV. kerület

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és törmelékszállítás konténerben IV. kerület

A 17. kerületben lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a behozott vegyes hulladékból külön válogatjuk a törmeléket és a különféle összetételű pl. fa szemetet.

Csapatunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep IV. kerület telefonszám

Korszerű gépsorunk segítségével kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre szállítjuk.

INGYENES AJÁNLATKÉRÉS: adja meg, hogy hová kéri a konténert és az egyéb információkat, és ügyfélszolgálatunk visszahívja!


  Sittlerakónk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező munkatársaink közreműködésével üzemeltetett telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

  Lomelszállítás Újpest

  Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

  Mit veszünk át hulladéklerakónkban IV. kerület környékéről?

  Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

  Fahulladék elszállítása: pl. raklapok, lécek

  Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

  Konténeres sittszállítás Istvántelek

  Építési törmelék: pl. tégla, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk IV. kerület övezetében!

  Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk IV. kerület körzetében. Ha házában, az irodában felgyülemlettek a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., megfizethető áron vállaljuk ezek elvitelét IV. kerület vonzáskörzetében, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

  Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, csomagolópapír, kartondoboz

  Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák

  Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

  Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

  Konténeres építési törmelék fuvarozás IV. kerület körzetéből – sittlerakó

  Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer IV. kerület +36 1 773 3199.

  Minden évben mintegy 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, feldolgozó és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

  Konténeres sittszállítás Káposztásmegyer

  Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

  Hulladéklerakónk nyitvatartása:

  Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

  Szombaton: 07:00 – 15:00

  Vasárnap: Zárva

  Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

  ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

  Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

  konténer fizetés bankkártyával

  A konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

  Szemét elszállítása konténerrel Megyer

  Konténeres sittszállítás Népsziget

  Ne töltse idejét ATM-nél!

  hulladéklerakó IV. kerület

  Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

  1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mert cégünk indulásakor mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
  2. A konténer megrendelését követő néhány órán belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
  3. Az építési konténer a szemét pakolása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
  4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
  5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
  6. Számítógépes rendszerünkkel percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
  7. IV. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
  8. Ha rendszeresen kér tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
  9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
  10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
  papírhulladék elszállítás IV. kerület

  Lomelszállítás Székesdűlő

  A legkedvezőbb szemétszállítás IV. kerület körzetében?

  Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

  A sittszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

  A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

  A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.

  Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást érdemes-e választani.

  konténeres sittszállító IV. kerület

  Hulladékszállítás árak

  Az építési törmelék elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Sittlerakási díj

  Milyen méretű konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

  Sokszor előfordul, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó lomok volumenét. Ennek okán orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb tároló konténert igényeljenek.

  A tároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert kínálunk. A lomok megtöltése lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mivel egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

  szemétszállító konténer IV. kerület

  Gyakori kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

  1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
  2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot, részletes tájékoztatást az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
  3. Keverve is szabad rakni a különféle sittet, hulladékot? Igen, keverve is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza ezeket az anyagokat.
  4. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
  5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, IV. kerület közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
  6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
  7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
  8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által behozott hulladékot is.

  Megfizethető konténeres szemétszállítás hétvégén is sittlerakónkba Budapesten, hulladék elvitel tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!