Törmelékszállítás konténerben Kispest

Hulladékátvétel XVII. kerületi hulladékudvarunkban és törmelékszállítás konténerben Kispest

XVII. kerületi szeméttelepünk hulladékkezelési engedéllyel bír, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. fa hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a 06 1 773 3199 számon. Ha honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor az alábbi képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Kispest telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk segítségével kiválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítjuk. Az újrahasznosítható hulladék faanyagot újrahasznosító üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. gallyak) komposztáló telepekre szállítjuk.

A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékátvevő helyünkre szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítmányozzuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a megfelelő képzettségű kollégák révén működtetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladék konténer megtöltése szemétlerakó telephelyünkön:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Kispest övezetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék átvétele: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is bérelhet tőlünk Kispest körzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kispest körzetében. Ha házában, a pincében tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Kispest környékén, de elhozhatja Ön is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, táskák

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Kispest régiójából – hulladékudvar

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer Kispest 06 1 773 3199.

Éves szinten körülbelül 150 ezer tonna hulladékot (pl. papírhulladék, fahulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével szinte bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés bankkártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

lakossági hulladékudvar Kispest

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel eleinte csak egyetlen konténeres autónk és 5 tároló konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása végett akár 1 hétig is díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön konténerbe kell raknia. Tekintve, hogy telephelyünkön saját hulladékválogatóval rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Kispest egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben rendszeresen rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Kispest

A legjobb árú hulladékszállítás Kispest régiójában?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a Budapest központi sittlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint befejezte a rakodást, értesíthet minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást érdemes-e igényelni.

konténeres autó Kispest

Szemétszállítási díjak

A szemét elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Törmeléklerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a szemét elszállításához?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elfuvarozandó hulladékok volumenét. Emiatt orientáljuk őket abba az irányba, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjenek.

A konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű tároló konténert kínálunk. A szemét rakodása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

konténer méretek Kispest

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad rakni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet rakodni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja ezeket az anyagokat.
 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert rakodás céljából? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Kispest régiójában hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot kíván elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, munkatársaink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő hulladékgyűjtés konténerbe hétvégén is sittlerakónkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!