Törmelékszállítás konténerben Kővár

Hulladéklerakási lehetőség a Régiakadémiatelepen lévő hulladékudvarunkban és törmelékszállítás konténerben Kővár

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési tanúsítvánnyal rendelkezik, a behozott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír szemetet.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a 06 1 773 3199 számon. Ha weboldalunkat okostelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Kővár telefonszám

Korszerű gépsorunk segítségével kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot újrahasznosító telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba visszük, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe visszük.

Hulladékválogatónk célja, hogy a szakképzett munkatársaink révén működtetett lerakónkban a lakosságtól érkező szemetet kategóriákba rendezze, és a megfelelő helyekre szállítsa. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Kővár régiójából?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elszállítása, építési konténert is bérelhet tőlünk Kővár környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Kővár vonzáskörzetében. Ha házában, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elvitelét Kővár vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék leadása: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Zöldhulladék elszállítás Kővár vonzáskörzetéből – sittlerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer Kővár 06 1 773 3199.

Éves szinten mintegy 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén megközelíthető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont naponta 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer kifizetése pos terminállal

A tároló konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

lakossági hulladékudvar Kővár

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A honlap készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt konténert.
 3. A tároló konténer a szemét pakolása érdekében akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön tároló konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Kővár egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha több alkalommal kér tőlünk építési konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
zöldhulladék elszállítása Kővár

A legjobb árú lomelszállítás Kővár régiójában?

Ha a hulladék elszállításának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az összerakott szemetet.

A törmelékek fuvarozása területén Budapesten az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A hulladékszállítás területén 20 éves tapasztalattal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris indul a konténeres kocsink.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást ajánlott-e megrendelni.

konténeres kocsi bérlés Kővár

Aktuális díjaink

A sitt elszállításának díja nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakás ára

Mekkora konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakran megtörténik, hogy megrendelőink nem jól számolják ki az elvitetendő törmelék mennyiségét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású építési konténert igényeljenek.

Az építési konténerek különböző űrtartalmúak, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű építési konténert szállítunk ki. A szemét megtöltése lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

konténer méretek köbméter Kővár

Szokásos kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Még egy konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen jellegű hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, bővebb információkat a konténer forródróton kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző sittet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 4. Meddig maradhat a konténer megrakás céljából? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet hívni konténert? Igen, Kővár közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!