Törmelékszállítás konténerben Lágymányos

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi sittlerakónkban és törmelékszállítás konténerben Lágymányos

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási engedéllyel bír, a beszállított vegyes hulladékból szétválogatjuk a sittet és a különböző anyagú pl. műanyag szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a 06 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor az alábbi képre koppintva rögtön hívhat is minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Lágymányos telefonszám

Korszerű gépsorunk segítségével szelektált építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő telepekre fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló telepekre fuvarozzuk.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a sittlerakónkba fuvarozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet által irányított telephelyünkön a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit rakodhat le nálunk Lágymányos környékéről?

Veszélyes és kommunális hulladékot nem veszünk át!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. sitt, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Lágymányos régiójában!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Lágymányos régiójában. Ha Önnél a lakásban, a pincében felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., elfogadható összegért vállaljuk ezek elszállítását Lágymányos övezetében, vagy behozhatja saját maga is a szeméttelepünkre.

Papírhulladék leadása: újságok, füzetek, hullámpapír, kartondoboz

Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Zöldhulladék elszállítás Lágymányos vonzáskörzetéből – hulladéklerakó

Konténeres szállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Lágymányos 06 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonnányi hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) átvevő, feldolgozó és továbbító sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például zsákokban.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban naponta 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJDONSÁG!

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A tároló konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!

hulladékválogató Lágymányos

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert kezdetben csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell raknia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 7. Lágymányos egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször kér tőlünk konténert egy építkezés során, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Lágymányos

A legkedvezőbb sittelvitel Lágymányos övezetében?

Ha a szemétszállítás összegét is meg kívánja tartani, akkor behozhatja a Budapest központi sittlerakónkba is az összepakolt zsákokat.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A lomelszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást ajánlott-e igényelni.

konténeres sittszállító Lágymányos

Aktuális díjaink

A sitt elszállításának ára nem különbözik a többi hulladéktípus szállításának és telephelyünkön történő leadásának árától. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Hulladéklerakási díj

Mekkora konténerre van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink nem jól számolják ki az elfuvarozandó szemét mennyiségét. Ebből kifolyólag orientáljuk őket abba az irányba, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb kapacitású tároló konténert rendeljenek ügyfeleink.

A tároló konténerek különböző űrtartalmúak, szinte tökéletesen megfelelő kapacitású építési konténert szállítunk ki. A sitt pakolása lenyitható szemetes konténer esetén ésszerűbb, mivel könnyebb behordani a sittet.

konténer méretek Lágymányos

Szokásos kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténert rendeljek? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Még egy konténer rendelése szükségtelenül teszi költségesebbé a konténeres szállítást. Ezért azt tanácsoljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig maradhat a konténer rakodás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a munkatársunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet igényelni konténert? Igen, Lágymányos közvetlen vonzáskörzetében hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres hulladékszállítás akár szombaton is szeméttelepünkre Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: 06 1 773 3199!