Törmelékszállítás konténerben Madárhegy

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő törmeléklerakó központunkban és törmelékszállítás konténerben Madárhegy

A Régiakadémiatelepen lévő sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal bír, a beszállított vegyes hulladékból kiválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír hulladékot.

Központi ügyfélszolgálatunk hívható a +36 1 773 3199 számon. Ha honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a következő fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

hulladéklerakó telefon Madárhegy

Korszerű gépsorunk révén kiválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő telepekre visszük.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre visszük.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a szemétlerakónkba szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas üzembe szállítmányozzuk.

Hulladékfeldolgozó üzemünk célja, hogy a megfelelő képzettségű munkatársaink közreműködésével működtetett üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra továbbítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának fokozásában.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Mit veszünk át hulladéklerakónkban Madárhegy környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, hungarocell hulladék elfuvarozása, építési konténert is bérelhet tőlünk Madárhegy környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Madárhegy környékén. Ha Önnél a lakásban, a padláson felgyülemlettek a lomok, a szemét, ócska bútorok, könyvek stb., elfogadható összegért megoldjuk ezek elszállítását Madárhegy vonzáskörzetében, vagy behozhatja saját maga is a hulladéklerakónkba.

Papírhulladék átvétele: újságok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. lecsavart kupakok, műanyag szatyrok

Szemetes konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Madárhegy környékéről – hulladékválogató

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Madárhegy +36 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonna szemetet (pl. műanyag hulladék, fahulladék) befogadó, feldolgozó és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető központi telephelyünkön.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy telephelyünkre csak nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne töltse idejét ATM-nél, így időt takarít meg!

építési bontási hulladék lerakó Madárhegy

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A honlap készítésének idején 15 konténeres autóval és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő ügyfeleinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 építési konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő rövid időn belül, de legfeljebb 1 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt szemetes konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Tekintve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Madárhegy egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Ha rendszeresen rendel tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a piac egyik fontos szereplőjévé váltunk, gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, ha az Ön igényeinek kielégítéséről van szó.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
lomtalanítás Madárhegy

A legkedvezőbb hulladékszállítás Madárhegy körzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A törmelékek fuvarozásának egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és azonnal indul a konténeres kocsink.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és elmondja, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres hulladékszállítást ajánlott-e választani.

konténeres kocsi bérlés Madárhegy

Lomelszállítási díjak

A lom elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkat itt tekintheti meg: Szemétlerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a hulladékszállításhoz?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó sitt volumenét. Emiatt tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező szemetes konténert igényeljenek.

Az építési konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, gyakorlatilag teljesen az igényeihez szabott méretű építési konténert kínálunk. A hulladékok telerakása lenyitható tároló konténer esetén lényegesen praktikusabb, mivel könnyebb behordani a szemetet.

szemétszállító konténer Madárhegy

Sokszor feltett kérdések a konténeres szállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre becsült konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi költségesebbé a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is lehet pakolni a különféle szemetet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a konténerek tartalmát.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer rendelés után előfordulhat, hogy 7 napig is Önnél maradhat ingyen és bérmentve. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet hívni konténert? Igen, Madárhegy közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, éppen több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Olcsó törmelékszállítás konténerben akár szombaton is szeméttelepünkre a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!