Törmelékszállítás konténerben Magasút

Hulladékkezelő telephely XVII. kerületi hulladékudvarunkban és törmelékszállítás konténerben Magasút

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékkezelési engedéllyel bír, a beszállított vegyes hulladékból külön válogatjuk a sittet és a különféle összetételű pl. műanyag szemetet.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhető a +36 1 773 3199 számon. Amennyiben webhelyünket okostelefonon böngészi, akkor a következő fotóra koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Magasút telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk révén szelektált építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedélyt birtokló hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő telepekre szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanításból származó hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítjuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosítással foglalkozó helyre visszük.

Sittlerakónk célja, hogy a megfelelő képzettségű személyzet segítségével működtetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező szemetet szortírozza, és a megfelelő pontokra vigye. Jelentős szerepünk van a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Tapasztalt gépkezelőink összehangoltan dolgoznak hulladéklerakónkban:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Magasút környékéről?

Veszélyes és kommunális szemetet sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építkezésből származó hulladékok: pl. sitt, egyéb építési hulladék elfuvarozása, építési konténert is igényelhet tőlünk Magasút vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Magasút vonzáskörzetében. Ha Önnél a lakásban, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., kedvező áron megoldjuk ezek elfuvarozását Magasút körzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a lakossági hulladéklerakónkba.

Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék átvétele: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele Magasút környékéről – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladéklerakónkba, szemetes konténer bérlés Magasút +36 1 773 3199.

Évente hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is elhozhatja hozzánk a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot átveszünk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

A budapesti hulladékátvevő hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Ne töltse idejét ATM-nél, !

hulladéklerakó Magasút

Miért érdemes minket hívnia építési törmelék elszállítására?

 1. A weboldal készítésének idején 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 tároló konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett vevőinek köszönheti, mert eleinte mindössze egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kiszállítjuk a megrendelt építési konténert.
 3. A tároló konténer a szemét rakodása céljából akár 1 hétig is extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot külön szemetes konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Rugalmasak vagyunk, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Számítógépes rendszerünkkel pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Magasút egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk tároló konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Magasút

A legkedvezőbb lomelszállítás Magasút körzetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának díját is meg szeretné takarítani, akkor elszállíthatja a hulladékválogatónkba is az előkészített hulladékot.

A hulladékszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A lomelszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha közvetlenül munkatársunkhoz fordul, és elmondja, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő támogatja a döntésben, hogy zsákos vagy konténeres törmelékek fuvarozást tanácsos-e igényelni.

konténeres autó Magasút

Aktuális díjaink

A törmelék elszállításának ára megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakási díj

Milyen méretű konténerre van szükség a sitt elviteléhez?

Gyakran megtörténik, hogy az emberek nem jól számolják ki az elvitetendő sitt volumenét. Ennek okán szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább egy kicsit nagyobb szemetes konténert igényeljenek.

Az építési konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag abszolút a konkrét feladathoz illeszkedő tároló konténert viszünk Önnek. A lomok telerakása lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, ugyanis könnyebb behordani a sittet.

szemétszállító konténer Magasút

Gyakori kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon teszi borsosabbá a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert kérjen, mint ahogy elsőre becsülte.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Keverve is szabad pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer a rendelést követően jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Munkaszüneti napon is lehet rendelni konténert? Igen, Magasút területén ilyenkor is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, pillanatnyilag több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló készletünk folyamatosan rendelkezésre áll.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai letételéhez? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot kíván elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk annak elszállítását.
 8. Saját teherautón is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres szemétszállítás akár szombaton is hulladékudvarunkba a főváros jól megközelíthető pontján, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!