Törmelékszállítás konténerben Majorszegidűlő

Hulladékátvétel a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és törmelékszállítás konténerben Majorszegidűlő

XVII. kerületi hulladékátvevő helyünk hulladékkezelési jogosultsággal rendelkezik, a Majorszegidűlő vonzáskörzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző összetételű pl. papír szemetet.

Csapatunk hívható a 06 1 773 3199 számon. Ha honlapunkat okostelefonon olvassa, akkor a következő fényképre koppintva rögtön hívhat is minket.

szeméttelep Majorszegidűlő telefonszám

Korszerű gépsorunk segítségével szétválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba fuvarozzuk. Az újrahasznosítható hulladék papírt megfelelő üzemekbe fuvarozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló telepekre szállítmányozzuk.

A lomtalanítás után megmaradt törmeléket, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítmányozzuk, ahol szétválogatjuk. Az újrahasznosítható hulladékokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre fuvarozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett munkatársaink segítségével irányított lerakónkban a lakosságtól érkező hulladékokat szelektálja, és a megfelelő helyekre szállítsa. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának javításában.

Porlekötés lakossági hulladékudvarban:

Mit fogadunk be a szemétlerakónkban Majorszegidűlő vonzáskörzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot tilos lerakni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék átvétele: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. beton, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Majorszegidűlő vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Majorszegidűlő környékén. Ha Önnél a lakásban, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, ócska bútorok, ruhák stb., kedvező áron vállaljuk ezek elszállítását Majorszegidűlő vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, füzetek, csomagolópapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. ásványvizes és üdítős PET palackok, műanyag szatyrok

Építési konténerben vegyes hulladék: pl. kerámia

Háztartási hulladék lerakó hely is vagyunk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Majorszegidűlő régiójából – hulladékválogató

Konténeres sittszállítás, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékudvarunkba, szemetes konténer bérlés Majorszegidűlő +36 1 773 3199.

Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, személyesen is behozhatja hulladékudvarunkba a hulladékot például kisteherautón.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető szemétlerakónkban.

Hulladéklerakónk nyitvatartása:

Hétfő és péntek között: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Megjegyzés: a hulladékudvarba kizárólag nyitvatartási időben lehet szemetet leadni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig várjuk hívását.

ÚJDONSÁG!

Nálunk BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyával fizetve!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténert kiszállító munkatársunknál!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

építési bontási hulladék lerakó Majorszegidűlő

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő megrendelőinek köszönheti, mivel cégünk indulásakor csak egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).
 1. A tároló konténer megrendelését követő rövid időn belül, de maximum 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.
 1. A tároló konténer a szemét pakolása végett akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 1. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot elkülönített építési konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 1. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 1. Elektronikus adatbázisunkban pontosan naplózzuk konténeres autóink tevékenységét.
 1. Majorszegidűlő egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 1. Amennyiben többször rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 1. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik kiemelkedő szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 1. Elégedettségünk záloga, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Majorszegidűlő

A legkedvezőbb lomelszállítás Majorszegidűlő régiójában?

Ha a szemétszállítás összegét is meg szeretné takarítani, akkor behozhatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A szemétszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A törmelékek fuvarozása területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő segít abban, hogy zsákos vagy konténeres szemétszállítást ajánlott-e igényelni.

konténeres sittszállító Majorszegidűlő

Áraink

A törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Ha több konténert igényel, akkor olcsóbb árakat tudunk kínálni. Bővebb információ a díjakról: Törmeléklerakási díj

Mekkora kapacitásra van szükség a törmelékek elfuvarozásához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy ügyfeleink alábecsülik az elszállítandó lomok volumenét. Emiatt szoktuk azt javasolni, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert rendeljenek ügyfeleink.

A szemetes konténerek között vannak kisebb és nagyobb méretűek, szinte tökéletesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert viszünk Önnek. A törmelék megtöltése lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, mert egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.

építési konténer Majorszegidűlő

Sokszor feltett kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer szükséges? Az esetek túlnyomó többségében beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret kevés lesz. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi borsosabbá a konténeres sittszállítást. Ezért azt javasoljuk, hogy inkább egy kicsit nagyobb konténert kérjen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 1. Milyen jellegű hulladékokat szabad elvitetni? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot, bővebb információkat az ügyfélszolgálatunkon kaphat: 06 1 773 3199.
 1. Vegyesen is szabad pakolni a különféle sittet, hulladékot? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a konténerek tartalmát.
 1. Meddig tarthatom magamnál a konténert megrakás céljából? A konténer rendelés után akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.
 1. Ünnepnapon is lehet rendelni konténert? Igen, Majorszegidűlő területén ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelen pillanatban több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.
 1. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lepakolásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 1. Nagyon kevés hulladékot is elvisznek? Igen, ha egészen kevés hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 1. Saját utánfutóval is be lehet vinni az önök telephelyére a hulladékot? Igen, kollégáink bevételezik az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres hulladékszállítás hétvégén is Majorszegidűlő vonzáskörzetéből sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig a rendelkezésére állunk: 06 1 773 3199!