Törmelékszállítás konténerben Moszkva tér

Hulladékgazdálkodási központ a 17. kerületben lévő sittlerakónkban és törmelékszállítás konténerben Moszkva tér

A Régiakadémiatelepen lévő szeméttelepünk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik, a nálunk lerakodott vegyes hulladékból szétválogatjuk az építési törmeléket és a különböző anyagú pl. papír hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben weboldalunkat okostelefonon olvassa, akkor a lenti képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

hulladéklerakó telefon Moszkva tér

Korszerű gépsorunk segítségével kiválogatott építési törmeléket és lakossági szemetet 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba visszük. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe szállítjuk.

A zöldhulladékot (pl. lemetszett ágak) komposztáló üzemekbe visszük.

A lomtalanításból származó szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre szállítmányozzuk, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható fölösleget kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó helyre szállítmányozzuk.

Hulladékkezeléssel foglalkozó központunk célja, hogy a szakirányú képesítéssel rendelkező személyzet által működtetett központunkban a lakosságtól érkező szemetet szortírozza, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának javításában.

Hulladékválogató gépsor munka közben:

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk Moszkva tér körzetéből?

Veszélyes és kommunális hulladékot sajnos nem tudunk befogadni!

Fahulladék leadása: pl. deszkák, lécek

Zöldhulladék elszállítása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak

Építési törmelék: pl. tégla, egyéb építési hulladék elvitele, építési konténert is kérhet tőlünk Moszkva tér vonzáskörzetében!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Moszkva tér övezetében. Ha házában, az irodában felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, zöldhulladék stb., megfizethető áron megoldjuk ezek elfuvarozását Moszkva tér vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.

Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék leadása: pl. lecsavart kupakok, táskák

Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. textil

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Ipari hulladék elvitele Moszkva tér környékéről – sittlerakó

Konténeres sittszállítás, építési törmelék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés Moszkva tér +36 1 773 3199.

Éves szinten hozzávetőleg 150 ezer tonna hulladékot (pl. műanyag hulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító szeméttelepünk lakossági hulladékudvarként működik Budapest XVII. kerületében, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például utánfutón.

Veszélyes hulladék és kommunális hulladék kivételével gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a 1172 Budapest, Vidor u. 7. szám alatti, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00

Szombat: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Figyelem! sittlerakónkba kizárólag nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon viszont minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.

ÚJDONSÁG!

Konténerszállító munkatársainknál BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer bérlés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer díját bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Ne bajlódjon a készpénzfelvétellel, így időt takarít meg!

lakossági hulladékudvar Moszkva tér

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres kocsival és több, mint 500 építési konténerrel rendelkezünk. Ez az Ön szempontjából azért fontos, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését visszatérő vevőinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres autónk és 5 építési konténerünk volt).
 2. A szemetes konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt tároló konténert.
 3. A konténer a szemét pakolása végett akár 1 hétig is felár nélkül Önnél maradhat.
 4. A legtöbb szemétszállító cégnél a kerti hulladékot külön építési konténerbe kell pakolnia. Figyelembe véve, hogy telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és cégünk leveszi az extra konténer rendelésének szükségességét az Ön válláról.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.
 6. Elektronikus adatbázisunkban pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Moszkva tér egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben többször rendel tőlünk építési konténert egy építkezés során, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje egyedi igényeire szabott árajánlatunkat!
 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
papírhulladék elszállítás Moszkva tér

A legolcsóbb szemétszállítás Moszkva tér körzetében?

Ha a szemétszállítás díját is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a hulladékkezelőnkbe is az előkészített hulladékot.

A szemétszállítás területén Budapesten az egyik legolcsóbb cég vagyunk.

A szemétszállítás területén több évtizedes szakmai múlttal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A hulladékszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténerrel való szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal útra kel a sofőrünk.

Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és megosztja vele, hogy milyen hulladék elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást tanácsos-e igényelni.

konténeres autó Moszkva tér

Lomelszállítási díjak

Az építési törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladékleadás ára

Hány zsákra van szükség a szemét elszállításához?

Rendszeresen visszatérő probléma, hogy az emberek alábecsülik az elfuvarozandó szemét mennyiségét. Ennek okán tanácsoljuk inkább azt, hogy a biztonság kedvéért inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező építési konténert igényeljenek.

A szemetes konténerek változó befogadóképességűek, szinte teljesen a konkrét feladathoz illeszkedő szemetes konténert viszünk Önnek. A sitt megtöltése lenyitható tároló konténer esetén ésszerűbb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a sittet.

szemetes konténer bérlés Moszkva tér

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténerre van szükségem? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret kicsinek bizonyul. Az újabb konténer rendelése elkerülhető módon drágítja a konténeres szállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy elsőre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb felvilágosítást a következő telefonszámon kaphat: +36 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különböző szemetet, törmelékeket? Igen, így is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szétválogatja a beérkezett hulladékokat.
 4. Meddig maradhat a konténer megrakás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Az egyéb lehetőségekről kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Ünnepnapon is lehet kérni konténert? Igen, Moszkva tér területén hétvégén is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan elérhető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai letételéhez. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.
 7. Kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk annak elszállítását.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, erre a célra felkészített embereink átveszik az Ön által behozott hulladékot is.

Megfizethető konténeres szemétszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, hulladék elvitel szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig várjuk megtisztelő hívását: +36 1 773 3199!