Törmelékszállítás konténerben Törökvész

Hulladékkezelő telephely a 17. kerületben lévő hulladékudvarunkban és törmelékszállítás konténerben Törökvész

A Régiakadémiatelepen lévő hulladékátvevő helyünk hulladékgazdálkodási tanúsítvánnyal bír, a behozott vegyes hulladékból szelektáljuk az építési törmeléket és a különféle összetételű pl. műanyag hulladékot.

Ügyfélszolgálati számunk elérhető a +36 1 773 3199 telefonszámon. Amennyiben webhelyünket mobiltelefonon olvassa, akkor az alábbi képre koppintva azonnal tárcsázhat minket.

sittlerakó ügyfélszolgálat Törökvész telefonszám

Modern hulladékválogató berendezésünk által szétválogatott sittet és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító kamionjainkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható textil lomot megfelelő üzemekbe szállítmányozzuk.

A zöldhulladékot (pl. egyéb kerti hulladék) komposztáló üzemekbe szállítmányozzuk.

A lomtalanítás során keletkező szemetet, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a telephelyünkre visszük, ahol szelektáljuk. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással szeparáljuk és újrahasznosítással foglalkozó üzembe fuvarozzuk.

Hulladékudvarunk célja, hogy a szakképzett munkatársaink segítségével működtetett üzemünkben a lakosságtól érkező szemetet szelektálja, és a megfelelő pontokra vigye. Nagy szerepet játszunk a keletkező, nagy mennyiségű szemét hasznosítási arányának növelésében.

Hulladékszállító kamion megtöltése:

Mit rakodhat le nálunk Törökvész övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet tilos lerakni!

Fahulladék elszállítása: pl. deszkák, bontott zsaluanyagok

Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, kivágott fenyők

Építési törmelék: pl. sitt, hungarocell hulladék elvitele, építési konténert is rendelhet tőlünk Törökvész környékén!

Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk Törökvész övezetében. Ha házában, a pincében felhalmozódtak a lomok, a szemét, öreg bútorok, ruhák stb., kedvező áron megoldjuk ezek elszállítását Törökvész övezetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a hulladékátvevő helyünkre.

Papírhulladék elszállítása: újságok, füzetek, hullámpapír, kisebb papírdobozok

Műanyag hulladék elszállítása: pl. flakonok, műanyag szatyrok

Konténerben vegyes hulladék: pl. cserép

Háztartási szemétlerakóként is üzemelünk.

Konténeres építési törmelék fuvarozás Törökvész régiójából – hulladékudvar

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékgyűjtőnkbe, szemetes konténer bérlés Törökvész +36 1 773 3199.

Minden évben mintegy 150 ezer tonnányi szemetet (pl. zöldhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és továbbító hulladéklerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, személyesen is beszállíthatja telephelyünkre a hulladékot például zsákokban.

Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot szinte bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, könnyedén elérhető központi telephelyünkön.

A hulladékválogató hely nyitvatartása:

Hétfőtől péntekig: 07:00 – 17:00

Szombaton: 07:00 – 15:00

Vasárnap: Zárva

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig elérhetőek vagyunk.

ÚJ SZOLGÁLTATÁSUNK

A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!

konténer fizetés kártyával

A szemetes konténer bérlését bankkártyával is fizetheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!

Nem kell előre készpénzt felvennie, így időt takarít meg!

hulladékudvar Törökvész

Miért javasoljuk, hogy a mi konténeres szállítási szolgáltatásainkat vegye igénybe?

 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténeres autóval és több, mint 500 szemetes konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert számos méretű konténer áll a rendelkezésére, és rövid időn belül ki is tudjuk vinni Önnek (növekedésünket visszatérő megrendelőinek köszönheti, mert kezdetben csak egyetlen konténeres autónk és 5 szemetes konténerünk volt).
 2. Az építési konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de maximum 1 munkanapon belül kivisszük a megrendelt szemetes konténert.
 3. Az építési konténer a szemét rakodása érdekében akár 7 napig extra költségek nélkül Önnél maradhat.
 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell pakolnia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem kell a szemét válogatásával bajlódnia, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.
 5. Figyelembe vesszük az Ön elfoglaltságait is, szombaton (ünnepnapon) is várjuk hívását.
 6. Online felületünkön pontosan nyomon követjük a szemétszállítás útját.
 7. Törökvész egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.
 8. Amennyiben több alkalommal kér tőlünk szemetes konténert meghatározott időn belül, folyamatos rendelés esetén kedvezményt adunk! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!
 9. A mintegy 25 évre visszanyúló tevékenységünk során a hazai szemétszállítás egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.
 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!
hungarocell hulladék elszállítása Törökvész

A legkedvezőbb szemétszállítás Törökvész övezetében?

Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is meg kívánja tartani, akkor elszállíthatja a szemétlerakónkba is az előkészített hulladékot.

A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.

A sittszállítás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, nyugodtan ránk bízhatja a piszkos munkát!

A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres szállítás. Amint megtelt a konténer, értesíthet minket, és azonnal indítjuk az autónkat.

Ha kapcsolatba lép a központi ügyfélszolgálatunkkal, és megosztja vele, hogy milyen sitt elszállításáról van szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres sittszállítást tanácsos-e választani.

konténeres kocsi bérlés Törökvész

Aktuális díjaink

A sitt elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Hulladéklerakási díj

Hány zsákra van szükség a hulladékszállításhoz?

Gyakran megtörténik, hogy ügyfeleink alábecsülik az elvitetendő lomok volumenét. Ebből adódóan szoktuk azt javasolni, hogy biztos, ami biztos inkább egy kicsit nagyobb konténert rendeljenek ügyfeleink.

A tároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű építési konténert tudunk biztosítani. A lomok rakodása lenyitható konténer esetén ésszerűbb, mert könnyebb behordani a törmeléket.

konténer méretek köbméter Törökvész

Szokásos kérdések a konténeres sittszállítással kapcsolatban

 1. Mekkora konténer kell? Az esetek nagy többségében beigazolódik, hogy az előre megsaccolt konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése indokolatlanul drágítja a konténeres sittszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább némileg nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.
 2. Milyen típusú hulladékokat szabad elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével szinte akármilyen hulladékot, részletes információkat a következő telefonszámon kaphat: 06 1 773 3199.
 3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle sittet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékszelektáló gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.
 4. Mennyi ideig tarthatom magamnál a konténert rakodás végett? A konténer a rendelést követően akár 1 hétig is Önnél maradhat anélkül, hogy ezért fizetnie kellene. Ha más kérdése van, kérjük, egyeztessen a központi ügyfélszolgálatunkkal.
 5. Hétvégén is lehet kérni konténert? Igen, Törökvész közvetlen vonzáskörzetében ilyenkor is hívhat minket nyugodtan, és ki is szállítjuk a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló arzenálunk folyamatosan igénybe vehető.
 6. Kell-e engedély a konténer utcai lepakolásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség ilyen engedélyre.
 7. Minimális mennyiségű hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen kis mennyiségű hulladékot szeretne elszállíttatni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal vállaljuk ezt.
 8. Saját kocsival is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot?Igen, kollégáink fogadják az Ön által átadott hulladékot is.

Megfizethető konténeres hulladékszállítás hétvégén is hulladékudvarunkba Budapesten, szemétszállítás szempontjából a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: 06 1 773 3199!